Organisatie

Met veel liefde verzorgen Arthur Zegveld, Guido en Rosien Luijten samen deze weekenden zwaardsmeden. Wij ontvangen je graag op het erf van de familie Luijten.

Wie is Arthur?

Arthur Zegveld

Arthur begeleidt mensen die te maken hebben (gehad) met een verlieservaring. Vanuit de oude vertrouwde situatie, door het rouwlandschap heen, op zoek naar zingeving. Zodat de nieuwe werkelijkheid met hernieuwde zingeving vorm kan worden gegeven. Arthur kent verlies maar al te goed. Zijn levensreis heeft hem in de afgelopen jaren door verschillende vormen van verlies gestuurd. Die ervaringen neemt hij mee in zijn begeleidingen. Ook tijdens het zwaardsmeedweekend, zowel individueel als in groepsverband.

Wil je meer weten over Arthur en zijn werk? Kijk voor meer info op zijn website ‘Met Open Hart’.


Wie is Guido?

guido klein
Guido was van huis uit fotograaf, totdat het vuur van de smidse hem greep. In zijn smederij, atelier annex museum, is hij bijna elke dag aan het werk met oude gereedschappen en machines. Guido is een gepassioneerde en vakbekwame smid, die zowel ambachtsman als kunstenaar te noemen is.
Vakmanschap en ambacht staan voorop, maar worden vooral aangewend om een uit de geest ontsproten kunstzinnig ontwerp tot een tastbaar eindproduct te brengen.
 .
Wil je het ambachtelijke en creatieve werk van een kunstsmid aan den lijve ondervinden? Guido geeft ook cursussen. Kijk voor meer info op zijn Kunstsmederij website.